Captivar els vostres sentits i traslladar la vostra ment a una dimensió més esplendorosa

Concebre, expressar i orientar el desenvolupament d’entorns conceptuals increïblement únics, crear una connexió emocional i transcendir el típic disseny d’interiors

Stan Colders

Mind:Style crea entorns fent servir espais de creació sensorial que indueixen a un bon estat d’ànim d’usuaris i visitants. Des de l’any 2000, el fundador i força impulsora, Stan Colders, conegut com “l’arquitecte d’atmosferes” o “el dissenyador d’experiències”, ha estat visualitzant conceptes inspiradors i orquestrant equips per crear un tipus d’entorns, ja siguin passatgers o permanents, que causa una impressió perdurable en les audiències i els visitants.

Pel fet de ser l’autor de Mind:Style, Stan actua com un narrador de principi a fi que ofereix orientació a arquitectes, paisatgistes, dissenyadors d’interiors, consultors i altres especialistes creatius. Stan, consultor experimentat amb un equip d’especialistes sense rival, té a les seves mans una amplíssima xarxa multidisciplinària d’experts que ofereix la millor solució per a cada projecte, independentment de les seves dimensions. Recluta les ments més creatives, reclutant elem rei i capaces de transmetre les idees més innovadores.

“Mind:Style estimula aquells moments en què et sents bé… és llavors quan sé que he fet bé la meva feina”
Stan Colders

Mind:Style ofereix arquitectura de conceptes, consultoria, gestió de desenvolupament de projectes, branding i el llançament d’espais corporatius, comercials i creatius.  Inclou establiments minoristes, exposicions, esdeveniments i instal·lacions d’hospitalitat.

Els coneixements tècnics de Stan permeten involucrar als sentits d’una manera holística, tot fusionant color, llum, textura, materials, olors i so. El seu objectiu final és oferir a les persones espais únics i inspiradors que els animin a sentir-se i treballar millor. Els conceptes estan sempre en sinèrgia amb les necessitats i desitjos dels clients, que frueixen dels màxims beneficis des que van fer les seves reformes amb Mind:Style.

 

Testimonis

“No sabríem explicar-ne el motiu… el nostre espai és més estimulador.”

“El meu equip és més productiu, com a resultat de l’entorn que ens envolta.”

“L’espai ens permet estar molt més presents i centrats.”

“Des que vam fer la remodelació, el nostres clients se senten interessats i amb energia: no volen marxar!”

Testimonis de clients de màrqueting de camp

 

Serveis

Els serveis de Mind:Style es poden oferir de forma separada o integrats:

Arquitectura i consultoria conceptual

Planificació general durant les fases de concepció, planificació i disseny. Provisió d’un equip i un nou objectiu per al concepte del client.

Desenvolupament i gestió de projectes

Implementació i execució que asseguren la coherència amb el pla general. Parem atenció al més petit detall.

Identitat i estratègia de marca

Formulem la manera de mantenir la presència de la marca del client en harmonia amb l’arquitectura de conceptes. Creem la identitat de marca del client i conservem la història de la marca amb l’ús d’elements multimèdia.

Serveis operacionals

Llançament de serveis i aprofitament de l’equip d’experts del client.

Gestió de transformacions Mind:Style

Serveis especialitzats per a entitats bancàries i propietaris immobiliaris. Per més informació, faci clic aquí.